Om Søren Larsen

PROFIL

Copyright © Fotograf - Søren Larsen

Sparring & rådgivning

Jeg kan bidrage med sparring og rådgivning i branding og kommunikationsprocessen ved at være med til at finde ind til essensen af det, som skal formidles. Det er her min opgave at lytte og stille spørgsmål for at klarlægge jeres identitet – dels i forhold til jer selv, dels i forhold til andre aktører på det pågældende marked, så vi sikrer, at vi opnår det ønskede udtryk. Jeg tror på, vi opnår det bedste resultat, når vi alle sigter mod det samme mål.

Research & forberedelse

I al mit arbejde er min grundlæggende ambition altid at gøre mig umage. Det kræver derfor en grundig research, forberedelse og en løbende afklaring af forventninger inden den endelige fotoproces starter. Det gør jeg gennem en klar og gensidig kommunikation, hvor der også bliver taget højde for deadlines og økonomi. Det er min erfaring, at en grundig forberedelse kommer mangefold tilbage i form af et visuelt udtryk, der kan fortælle en historie om et firma eller et produkt, der gør indtryk og huskes.

 

On spot

På opgaven arbejder jeg med konteksten som en stor del af fortællingen. Jeg arbejder målrettet og struktureret, men improviserer også, så vi opnår et kreativt og dermed det bedste resultat: “At skabe udtryk som gør indtryk.”

Med målet om at løfte CoreOne's brand og visuelle identitet til et højere niveau har det været en stor gevinst at have Søren med om bord. Vi har etableret et meget nært samarbejde, og Søren er utrolig dygtig til at fange både vores virksomheds DNA og de enkelte produkters idé.

Kontakt Mig

Hvis du sender en besked, vil jeg kontakte dig hurtigst muligt.